I går var det fint väder, men i dag kommer det ”piggasnö” och det är nästan 1 grad plus. Inget kul för nu är det fuktigt, kallt och vått. Här under är bilder från vår promenad i går..

I dag skall jag koka ägg, dammtorka, duka till festen och så klart dammsuga. I morgon skall jag dammsuga igen och tvätta golv samt laga mat.

Apropå vårtecken hittade vi dessa krokusarna när vi var ute på en runda i dag. Vi gick en runda i Vikenskogen och sedan genom Furulundsskogen hem. Där träffade vi Keenai, en kompis till Emma från valpkurserna. De busade lite, men sedan måste dom vidare för sonen spelar handboll och det är en turnering i Lund som håller på i dag och han är med där.

Nu skall jag göra en handlingslista till i morgon bitti då vi handlar det sista till festen i morgon.

Just nu gillar jag en låt med Keesha, Die young, klicka här för att höra. Jag hörde den medans jag gjorde Janssons frestelsen, ja, jag gjorde den i dag istället för jag hade tid i dag, den håller sig bra tills i morgon i uterummet

Det skall bli kul att träffa Greger och Madde i morgon ! Det är länge sedan vi festade ihop 🙂 Vi hade jättekul ihop för ett par år sedan när vi blandannat åkte på vinresa till Frankrike med våra husbilar.