I dag har vi handlat bullar mm på ICA i Kävlinge, Hämtat ut ett par jeans tillmi från Klingel (satt perfekt), hämtat ut ett paket med konsrgjorda blommor på Kävlingeblomman ( till gluggarna i muren och uterummet till sommaren, de äkta klarar inte solen och värmen) sedan har vi tankat bilen, åkt till Center Syd och fått bytat batteri i Bernes klocka, handlat nya påslakan, örngott och underlakan på Hemtex. Efter det körde Berne en runda till innebanan och tittade och sedan tvättade han bilen. Då gick Emma och jag en sätteskön runda. Vi såg två harar, fyra hästar och en massa fåglar, men inga hundar.

Sedan tittade vi på tv, det var skidor och jättespännande med Svenskor på finfina placeringar. Jah har även sorterat bort örngott som jag har klippt till polertrasor och nu lagar jag mat.

En sömnig liten Emma på ryamattan. Har ni tänkt på hur många olika nick-names man har på sin hund? Jag kallar Emma för Emma, gullegris, gullan, lilla gumman, kompis, sötis, Emmis, busan, och gosan. Inte klokt egentligen, men kärt barn har många namn som man säger.

Nej, nu skall jag fortsätta med maten och sedan blir det Melodifestivalen så klart. Vi önskar alla en trevlig kväll !