I går gick Emma och jag ner till Kävlinge och Zoobutiken och passade då på att väga henne. Hon hade gått ner 4 hg på 14 dagar, och det var ju jättebra. Det märks hon har blivit lite äldre nu, mer sansad och förnuftig när man promenerar men ändå jättepigg och travar nästan hela rundan, det är hennes favoritgångart, trav. Vi kan möta andra hundar och det går till 90% jättebra, hon bara sniffar i luften där hon går bredvid mig 🙂

I dag är det FREDAG smiley Bästa dagen i veckan ! Emma och jag skall städa och promenra, borsta Emma (hon har redan börjat fälla vinterpälsen) och laga god mat till i kväll.

I går fick jag denna fina orkidén av Berne, (alla hjärtands dag), sött eller hur ! Jag älskar orkidéer, men har inte riktigt kommit på knepet hur man får dem till att överleva och blomma om.

När vi var ute och gick träffade vi en trevlig dam med en Flat coated retriverflicka på 4 år som hette Fanny. Emma och hon fick busa runt lite på fältet och det gillade båda två. Sedan fortsatte vi åt var sitt håll, hoppas vi kommer att träffas fler gånger….