I dag är det Alla Hjärtans Dag, ”Valentine day”, vi skall handla i kväll, får se om vi handlar nåt lite extra till i kväll eller i morgon, fredag.
För många år sedan var vi i Holland, Uden, och tävlade denna helg då det var Valentine day. Våra söner Mikael och Magnus delade rum på hotellet och på kvällen knackade det på deras rumsdörr. Utanför stod ett blomsterbud med en jättebukett med blommor. Han räckte över dem till Micke och bugade och gick. Micke stod som ett frågetecken, men efter lite funderande, vilken dag det var och hans flickvän hemma etc, så drog han slutsatsen att hans flickvän hade skickat blommorna till honom. Men, så var det inte, när han tackade för blommorna sa hon att hon inte visste någonting om dem, hon hade inte skickat några blommor. Och visst, det blev lite kärvt just då i förhållandet. Hon trodde nog det värsta kan jag tänka mig. Men allt redde upp sig, det måste ha varit fel dörr buketten levererades till, och den buketten glömmer aldrig Micke. I dag är han lyckligt gift och har barn med en helt annan flicka. Så kan det gå 🙂

Husses ben har blivit nästan helt bra nu, skönt ! Jag har rantafajat i skåpen i stora rummet. Hittade en stor servis som jag fick för länge, länge sedan som mina morföräldrar har fått i sin tur. Den är vit med handmålade små blommor. Det finns massor med fat, med fot, utan fot, avlånga, runda, äggkoppar, små, mellan och stora tallrikar mm mm. Saken är den, jag använder aldrig den, vi har en annan som vi använder till fest, och den här gamla servisen tar massor med plats som jag hade kunnat ha till annat. Men, jag tycker det skulle vara så synd att ge bort den eller slänga den samtidigt. Dilemma !