Tänk vad tiden går !I dag är det 3 år sedan vi fick hem det lilla gullegrynet. Kommer ihåg att vi bara skulle titta och hälsa på en annan til som skulle valpa när som helst, planerade att ta valp från den kullen, då skulle vi ha 8 veckor på oss att planera hemkomsten också, men så blev det som tur var inte. För vi fick hälsa på Astrid och de två valparna som var kvar (8 veckor var dom) och vi fastnade direkt för denna lilla söta underbara charmerande tjejen här ovan. Nedan är en bild vi tog på hennes mamma, Astrid när vi var där. En riktigt underbar snäll, kelig hund. Emma är mycket som hon nu när hon blivit äldre.Vi bestämde oss för Emma på studs, vi satte oss i bilen, jag där bak med lilla Emma i knät. Det gick bra hela vägen, men vi hade ingentig hemma som en liten valp behöver, så vi fick fortsätta till djuraffären och inhandla allt som behövdes. Emma fick följa med in så klart.

På natten hämtade vi våra madrasser och sängkläder från sovrummet och lade dem i kök/allrummet. Där sov vi med det lilla pyret och det gick jättebra. Hon var så duktig. Tänk vad mysigt det var att rätt vad det var känna en liten valp som kurar ihop sig hos en mitt i natten.

Vi hade massor med snö i trädgården så Husse fick skotta ut så det blev en liten rastgård för henne där hon kunde busa och leka.

Ja, ja, det var för 3 år sedan, och hon har blivit stora damen nu. Busig är hon ännu, och kelig till tusen, det är det bästa som finna att gosa , promenera , leka och mysa i soffan eller våra sängar. Hon har ett par livsuppgifter som hon bara ”måste” få göra. Fördiska disken, hon kommer och säger till hämtar mig om jag inte sätter in disken efter att vi ätit. Sedan har vi slicka yougurtsburkarna på morgonen, hon har superkoll på vem som blir först klar och sätter sig där, sedan snabbt till nästa och nästa. Både lock och burk skall slickas, det är superviktigt !

Vi älskar dig lilla gullegris !