I går var vi nere vid klubbstugan och ställde borden i ordning och sopade av golvet. När vi var där ringde Husse och sa att de hade kommit fram till Åhus. Alltid bra att veta att resan gått bra.Jag hade lagat en gryta som bara var att värma när Husse kom hem vi 19 tiden, så då åt vi och sedan blev det melodifestival. Ingen av låtarna i går tror jag kan vinna i stora melodifestivalen, men vi får se.

Kan någon säga vad detta är? Liknar bikupor, men det tror jag inte det är i alla fall, för då borde man se bin på sommaren, och där finns bara jordbin. Någon som har något förslag på vad det är?

Bilderna är från vår promenad i går, frostigt !

När vi kom hem från promenaden nosade Emma precis som om hon följde ett spår, det gick förbi trappan och bak mot trädgården. Jag öppnade och släppte in Emma i huset och då for hon upp och tittade i fönstret i köksdörren, precis som om det skulle vara någon i trädgården. Jag ringde Magnus och frågade om han och Asti hade varit där när vi var borta. Det hade dom ! Tänk vad bra näsa en hund har ! Asti och Magnus kom lite senare och hade fika med sig. Emma och Asti busade och hade kul medans vi fikade.

När Asti och Magnus hade gått klädde jag på mig igen, och Emma och jag gick en runda upp till byn genom Furulundsskogen. Det är ju underbart väder, fast det håller på att börja töa igen. När vi kom till korsningen här hemma träffade vi Donna med matte och lillmatte. Det är en söt liten vit dvärgpudel. Donna är lite rädd för Emma och vill inte hälsa, men lillmatte på 3 år ville kela med Emma, och det hade hon ju inget emot. Nu väntar vi på att Husse skall komma hem från Åhus.