I går åkte vi ut till Bauhaus och köpte saker för att fästa ihop sladdar etc snyggt i köket. Vi hade ett ormbo nedanför tv:n tex. Nu är det inte en sladd som ligger och skräpar, allt är fint samlat i en sorts skena med lock som sitter på golvlisten, och ett nytt uttag blev det också. Superfint !

Sedan gick Emma och jag en jätterunda i det underbara vintervädret. Kallt, minus 0,5 grader, sol, nästan vindstilla ! Helt underbart att promenera i och Emma blir inte våt och smutsig om tassarna heller 🙂 Hon tycker om att sitta och titta på fåglar, men i går var det två harar på fältet som hon satte sig och tittade på, sedan blev det hästarna i hagarna på andra sidan ån. Vi gick nere i kohagarna vid ån, där är så fint med kullarna upp och ner och ån som slingrar sif förbi. Tyvärr fick jag aldrig kameran med mig annars hade jag fått många fina bilder i går.

I kväll har Micke bjudit oss till Milas restaurang och pizzeria för att fira sin födelsedag. Det skall bli skoj och gott, de har jättegod mat där.

Nu har Emma lekt och busat med Asti som kom på besök, jag tror det blir två vovvar som sover gott nu. De är lika goda båda två. När Emma lägger sig ner för att vila kommer Asti som ett skott och busar och när Asti lägger sig ner vill Emma busa och så är de igång igen.