I dag tänkte jag kolla tillbaka och se vilka länder Emma har varit i, när hon följt med på våra resor med husbilen. Hon är en berest liten dam, Emma. På bilden ligger hon i soffan i husbilen och kikar under bordet.Hon älskar att åka husbil och brukar sitta i soffan så hon ser bra. Hon är otroligt snäll och lätt att ha med sig.

Juli 2010, Bistensee, Tyskland,. Hansa cup, rc tävling.

September 2010, SOS, Danmark, Hansa cup final, rc tävling.

Oktober 2010, Leipzig, Tyskland, Inomhustävling med rc bilar i en jättehall på Hobbymässan. Här brukar Magnus åka med oss och Micke, Jessica och Magnus tävlar här.

Bilden: Lite hård huvudkude…

November 2010, Vingården, Beaujolais, Frankrike. Vi får en speciell inbjudan varje år att vara med på ”Beaujolais Nouveau” festen hos våra vänner som har vingården. Det brukar vara mycket folk och massor med vin… Vi bor där i vår husbil, funkar jättebra och vi får ju med oss några flaskor gott vin hem…

Mars 2011, En dagstripp till Tyskland för att handla, Emma är med så klart.

Juni 2011, RC tävling i Tyskland, Xanten. Mysigt med campingen i skogen och banan var jättekul. Jessica och Micke tävladeDet regnade när vi skulle grilla, då är paraply bra..

Juni 2011, Bistensee, norra Tyskland. RC tävling och vi firar midsommar.

Juli 2011, Leipzig, Tyskland. Vi åker ner för att hämta hem vår nya husbil. Magnus kör vår gamla hem och Emma, Berne och jag den nya. Jättemysigt att utforska den nya bilens finesser mm i lugn och ro. Vi stannade i Puttgarten på parkeringen vid färjeläget och sov.

Oktober 2011, Leipzig, Tyskland. Inomhustävlingen igen som förra året.

November 2011, Vingården i Frankrike igen. Emma gillar det, en massa fransyskor och fransmänn som klappar och kelar och pratar konstigt.

Juni 2012, Paris, Suzy en Brie, Frankrike, Kyosho Masters. RC bils tävling, En jättefin bana och arrangemang. Bara Kyoshobilar är tillåtna.

Juni 2012, Bistensee, Tyskland. RC-tävling, Vi firar midsommar. Tyvärr regnade det mesta tiden… Men kul hade vi !

Augusti 2012. Österrike, Fehring. EM i rc bilar. Varmt men jättefint arrangemang. Fin camping och vi hade jättekul hela dagarna. Emma ville mest vara i skuggan.

September 2012, Kodal, Norge Nordiska mästerskapen. Kul liten bana men campingen låg en bit bort.

Oktober 2012, Leipzig, Tyskland. Inomhustävlingen igen. Är en av de roligaste på året.