I dag har Emma och jag städat inför morgondagens fest. Emma har hjälpt, tycker hon (stjälpt tycker jag) till med dammsugarslangen. Men det blir kanon till slut i alla fall och hon är så stolt 🙂

Sedan när jag städar, dammtorkar, och tvättar golv så ligger hon och sover så gott i våra sängar…

Skönt, nu är jag klar, Nu skall jag duscha och när jag torkat skall jag gå en runda med Emma. Det blåser i dag och det är runt nollan och de har spått snö på eftermidagen.

Emma har slutat fälla ! Nu ligger det inga drivor runt väggarna längre och hon har börjat få tjock och fin päls igen. Trodde ett tag att det kanske var nåt fel, hon fällde nästan oavbrutet från april till mitten av december. Men det är som det skall vara.

I går var Mimme här med den lilla Asti. Det går vildare och vildare till. Emma är ju inte den som kan låta bli när hon får en invit, samtidigt är den lilla som en igel på Emma. Men det skall säkert gå bra på Julafton och Nyår. Ibland kan de faktiskt ligga lungt bredvid varandra. Det är bara om Asti kommer för nära Emmas nos, då far Emma upp, Astis små vassa tänder gillar hon inte när de kommer för nära sin nos.

Nu har Emma och jag varit ute på promenad, ganska halt (men jag har perfekta varma stövlar som man inte halkar med). När vi hade kommit halvvägs tilltog blåsten och det började snöa. Nu när vi är hemma igen och jag har gett småfåglarna mat, griljerat skinkan och kokat äggen så fyger det snö överallt. Vägen är alldeles vit. I dag hade SMHI helt rätt !