I morse har det snöat lite,lite, ca 1 cm, och det är precis över noll på termometern. Emma och jag gick en bamserunda i dag, lite halt, men ändå en underbar runda.

I går köpte Husse och jag en ljudanläggning till tv:n, ja man kan använda den till massor av saker, men just nu skall vi ha den till tv:n. Faktum är att det blit mycket häftigare ljud nu, och Emma tror hela tiden det är någon, eller något i huset och går och kollar, hon har dock vant sig och sov sött i sin soffa efter ett tag. Nu får hon gå i trappan och vad hon njöt. Det försts hon gjorde var att ockupera Husses fåtölj. Den brukar hon ligga i när vi tittade på McLeouds döttrar innan i höstas.

Nu skall Emma och jag fika, sedan skall vi städa lite. det kan behövas det också. Borsta Emma skall vi med.

I går kom halsbandet jag beställt från Eckers till Emma. Jag var väldigt osäker på storleken, och det var också alldeles för stort, men med en håltång blev det precis rätt. Nu återstår bara att kapa den ena biten. De hade så luddiga storleksbeskrivningar, men vi fick i alla fall rätt på det till slut. 99 kr kostade detta halband, ett jättebra pris tycker jag, och Emma klär jättebra i det.

Nu sitter vi och väntar på att Husse skall komma hem. Han har varit uppe på MicroRacing och kaklat sedan kl 8 i morse och nu är klockan halv 5. Mimme har varit här ich hälsat på med Asti hos Emma och mig. Det går bättre och bättre nu, Asti har låtit julgranen och kulorna vara, hon har gnagat på Emmas tuggeben och de har kunnat ligga ner båda två, Fast lite bus har det såklart varit också.