I dag kokar vi ägg, jag har kokat 26 ägg hitintills, hade inte fler, så jag får gå upp med Emma i byn och handla fler ägg. Jag trodde det var fler ägg jag hade hemma.Och julskinkan är klar !

I går var vi och handlade på ICA Maxi i löddeköpinge, Jenny, Jessica och jag. Jessica är så rolig att handla med, hon vet var allt finns och kilar iväg och hämtar saker och har roliga komentarer också 🙂 Vi köpte massor med choklad och blommor som vi paketerade fint med celofan och fina band. Det skall vara presenter som delas ut för att visa klubbens uppskattning för allt arbete vissa ställer upp med. Det är alltid kul med uppskattning, det är inte alltid man får det annars.

I dag ligger graderna på nollan ute. alltså smälter snön. Jag måste smörja Emmas tassar så den inte fastnar i tassarna.

Så, nu har vi varit uppe i byn, Emma och jag. Det är 2,3 plusgrader och snön smälter. Det blev en full ryggsäck (2 karonger med ägg, i flaska glögg och en Porter till tillagningen av steken i kväll, ett par lussekatter och en liten godbit till Emma. Jag har det så bra att jag kan lämna Emma inne på MicroRacing när jag handlar, affären är bara 50 meter därifrån. Riktigt lyxigt. Annars hade jag fått lämna henne hemma, för binda henne utanför en affär skulle jag aldrig göra…