Emma och jag hade gått en lång runda ner till viken-slingan. Det var ganska trixit att undvika saltade vägar, men det gick ganska så bra. Emma är så piggelin och springer och nosar. Men, i morgon skall jag smörja tassarna igen innan vi går ut, det fastnade snö i den ena framtassen när vi hade ett par hundra meter hem. Hon ville stanna hela tiden och gnaga på tassen, men sedan fick vi bort klumpen och sedan fick hon fnatt och ville busa med ungarna i pulkebacken.

När vi kom hem hade DHL lämnat av min beställning med hundmat och tuggben, bajspåsar mm i carporten. Det är jättesmidigt, beställer ena dagen och har maten här nästa dag eller senast dagen efter det.

Funderar på avd vi skall göra som är lite extra för Emma den 10 december då hon fyller 3 år. Något smaskit att äta skall det bli i alla fall…

I kväll skall jag följa med Jenny och handla till julfesten på innebanan som är på lördag. Vi blir 30 personer som vi skall laga julmat till. Janssons har jag redan gjort, julskinkan och koka ägg gör jag i morgon och resten på lördag, så det skall nog gå bra.