Jag hittade aldrig mina gamla julgardiner. Kanske dom blev slängda vid tidigare tillfälle eller så har jag gömt dem aldeles för bra. Det är många år sedan de var uppe i fönstrena sist.

Emma och jag var ute i en timma och en kvart i går. Vi gick vid ”Mollan” och uppför den lilla slingrande vägen upp till vägen mellan Löddeköpinge-Kävlinge. Vi följde den till gränsen till Kävlinge och fortsatte sedan mot Vikenbadet och sedan hemåt. Emma blev helt facinerad av hönsen på en gård. De letade mat på åkern brevis vägen och Emma skulle tvunget sitta och studera dem, så då fick hon en liten paus. Konstigt att hon är så glad i alla fjäderfä, nja, egentligen inte, hon är ju en fågelhund. Pälsen på hennes mage börjar bli grå nu efter alla promenader i regn och smutsiga vägar, men om en vecka kan hon gå ner i källaren igen, då vankas BAD 🙂

Detta är Kävlingeån….

När vi kom hem räfsade vi löv. Emma fick bara sitta och titta på. Det blev ca halva trädgården, i dag (om det blir fint väder) skall vi ta sista halvan. Vi satte även in solstolarna under tak.