I dag är det kallt, men underbart väder. minus 1,9 grader, sol och vindstilla. Härligt !!!!

Nu har vi varit på Djursjukhuset och fåt tagit bort stygnen. Emma var lika glad som vanligt att gå in där, så hon har säkert inga dystra minnen från kastreringen. Hon fick lägga sig på en brits och blev upphissad, sedan togs stygnen bort. Det såg jättefint ut sa både sköterskan och vetrinären, och Emma skall ha sin tratt 2 dagar till så hon inte slickar. Nu kan vi börja gå promenader som vanligt, fast vi tar det lite pö om pö, hon har ju bara strosat på gräsmattan här hemma i 14 dagr nu, så kondisan är kanske inte så bra. Om 2 veckor kan hon leva som vanligt och vara lös och får hoppa igen.

Innan vi åkte till sjukhuset både kissade och bajsade hon. Tiden efter kastrationen har hon kissat väldigt sällan, ibland har hon hållt sig i 23 timmar och hon har max bajsat 2 ggr per dag som mest. Nu när vi kom hem både kissade och bajsade hon i trädgården. Kan det vara så att stygnen har stramat innan och nu kändes det mycket bättre så nu behöver hon inte hålla sig??

Just nu sitter hon i vardagsrummet och tittar på sina älskade fåglar vid matbordet. När det har torkat upp lite, så skall Emma och jag gå den första promenaden på länge 🙂