I går kväll letade Emma efter sin ”Lekkompis Nalle” och hittade honom i fåtöljen där jag satte honom när jag städade den dagen hon opererades. Nu hittade hon honom, men hon fick inte ta honom. Då vet jag hon hade ryst honom och slängt runt och skuttat med honom, och det vill jag ju inte. Inte nu när hon är opererad och såret läker så fint.

Hon försöker också busa med Husses fätter när han ser på TV, han har dem på en pall och vickar på dem ibland utan att tänka på att Emma kan vilja busa med dem också… Löven blåste runt i trädgården i går förmidag, vi har ju en jätte blodbok här, och Emma skulle jaga löven….. Inte lätt att vara en busig flicka just nu.

I går var Husse uppe på Microracing och satte i en dörr som skiljer Butik och bostad. Efter det var vi och handlade och sedan åkte vi till Milas och hämtade Kyckligtallrikar som vi åt vid TVn, samtidigt som vi tittade på Hästhoppning från Italien. Malin Baryard blev trea. Sedan var det naturprogram med Lejon, bufflar och elefanter. Det gillade Emma. Bufflarna liknar ju kor, och dem är Emma skräckblandat förtjust i. Jag är faktiskt rädd för korna när vi går förbi kohagen, de är så ”på” så jag är rädd att de skall komma ut till oss.