I gårkväll både bajsade och kissade hon, det var bra. Hon var riktigt pigg i trädgården och jag hade fullt sjå att få henne att ”gå”, hon ville springa runt. Hon har ju sådan beslutsångest när det gäller att hitta rätt punkt där hon kan kissa eller bajsa. Jag får lura i damen vatten genom att hälla vatten i maten (torrfoder)och lite annat gott som ”omega 3” och ”shy feeder”, då dricker hon upp det vattnet, annars rör hon inte vattenskålen. Aptiten är det inget fel på bara dricka i vattenskålen som hon inte vill. Tempen i går var 37.8 och i dag 38,2. Annars har hon sovit gott hela natten.

Den första bilden på såret i går, den andra i morse, den röda fläcken nedanför bröstvårtan är intorkat blod som inte fanns i går..

I morgon är det rc-tävling på innebanan. Husse skall vara tävlingsledare och domare. Jag hoppas det är bra med Emma, så det inte är någon komplikation. I dag skall vi städa, jag hoppas att Emma kan hålla styr på sig och inte hjälpa till med dammsugarslangen som hon brukar. Sedan skall vi äta gott i kväll, kyckling!