Efter en orolig natt (jag kunde inte sova, Emma sov jättegott) så vaknade vi av väckarklockan kl 6. Vi gick upp och jag gick ut med Emma för att hämta tidningen. I dag kissade hon !, vilket hon aldrig vill annars. Hon levererade tidningen till Husse och sedan åt Husse och jag frukost, Emma fick inget all, varken slicka yougurtsburkarna eller hundmat. Hon skull vara på fastande mage när vi kom in med henne för operationen. När jag hade ögnat igenom tidningen tog jag Emma bort till parkeringen vid det rosa huset. Där växer högt gräs och Emma for rundor som hon brukar och bajsade till slut. Kanon, då hade hon gjort båda delarna och vi körde in till Djursjukhuset. När vi kom in där var det bara vi där och damen i kassan. Emma var jätteglad och hoppade upp med framtassarna för att hälsa på henne. Hoppas hon är lika glad i djursjukhuset efter kastrationen också…

Vi fick lämna henne till en sköterska och sedan komer de att ringa när vi kan hämta henne igen. Hon skall få en valpsjukespruta också samt de skulle klippa klorna om det behövdes. Vi kramade om Emma och åkte hem. Husse åkte till jobbet, och jag har dammsugat, dammtorkat, tvättat alla golven, tvättat alla Emmas sängar (hon har olika sängar överallt, och alla dynorna i maskinen och hennes älsklingsdjur fick också åka med i tvättmaskinen. Nu är jag klar och bara väntar på att de skall ringa…… är supernervös. Hoppas verkligen allt går bra.

Nu har jag varit ute i trädgården och räfsat löv. Brydde inte mig om att vi fick en fin lövsug i går, den är inte monterad ännu, så den fick vara. Jag behövde något att arbeta med och räfsa löven kändes ok. De har inte ringt från djursjukhuset ännu, och klockan är snart halv 3. Funderar starkt på att ringa dem och höra hur det har gått, trodde ju att de skulle meddela direkt efter operationen, men det har som sagt inte gjort.

15.00 Nu har jag ringt, och de sa att de höll på att avsluta operationen på henne nu. Vetrinären skulle ringa senare. Jag sa tt jag trodde hon skulle opereras i morse, men då sa de att de tog katter, akutfall etc först, men att hon nog snart var klar. Hoppas de ringer snart, undrar hur dagen har varit för Emma, hon som inte är van att vara i bur. Hon tror kanske vi har lämnat henne för gott ???