I gårkväll var vi på fest hos Jessica ! Hon hade bakat både äppelkaka och kladdkaka helt själv (se bilder) och de var jättegoda. Sedan fick vi Jessicas favoritmat, Tacos. Det var jättegott alltihop ! Här på bilden nedan skall Jessica blåsa ut ljusen på tårtan, det är pappa Micke som håller i den.Jag tog också ett foto på Jessicas älskade kanin, Stampe.Och till sist en bild till på det söta födelsedagsbarnet.

Det blev många bilder och lite text i dag…

I dag var Berne och jag på MicroRacing och hjälpte till att flytta all butiksinredning till det gamla lagret som är nymålat och ombyggt. Jessica och jag har burit bilkit och reservdelar och hängt upp dem på krokar. Det blir en jättefin butikslokal, ljus och fin och massor med rymd….

Sedan åkte Berne och jag hem och tittade på formel 1, det var ett av de mest spännande loppen i formel 1 som jag har sett. Superspännande ! Vettel fick starta sist från depå eftersom han inte hade tillräckligt med bränsle ombord när han fick parkera bilen ute på banan efter kvalen, men han körde upp sig till en tredjeplacering, och då hade han ändå fått besöka depån för nosbyte efter att den blev kvaddad. Kimi Räikkonen vann och Alonso blev tvåa. Vettel är fortfarande i VM ledning.