I gårkväll kom Mimme och Tina och drack kaffe. Mimme hade med sig en skurhink med mopp (jag hade ingen sån där garnmopp i fredags när vi skulle ha bort allt vattnet från golvet i källaren, så han köpte en sån i födelsedagspresent till mig :)) Han hade en kossa till Emma också. Hon var så glad över den och sprang runt med den hela tiden och busade och brottades med den.

I går var Berne på MicroRacing och satte i en ny ytterdörr där affärsdörren har varit innan. Det blev jättefint. I dag skall de sätta i affärsdörren på lagret istället och där skall det vara butik i stället. Föst skall det målas och sedan skall hela butiksinredningen och alla delar fyttas till nya butiken.

I dag är det underbart väder. Kallt minus 5,6 står det på min termometer, sol, och vindstilla. Perfekt för promenad. Jag försöker gå så mycket som möjligt med Emma så hon är i bra kondition till kastreringen. Nu har vi tagit in alla krukorna så de inte fryser, i uterummet. Hoppas de klarar sig där, växterna alltså. Vi har en frostvakt där så något borde det hjälpa.

Emma och jag gick upp till MicroRacing i dag. Micke och Berne hade hunnit så här långt med dörrarna. Jenny bjöd på fika och sedan gick Emma och jag en runda ner till dammarna och banan, Så här fin är banan nu ! Klockan kvart i tre är det formel 1, det får vi inte missa, Mimme kommer och tittar här, han har inte Viasat motor ännu i huset.