I natt kunde jag inte sova. Det stank avlopp i hela huset, nej mest i trappan/källaren, men stanken gick upp och in i sovrummet. Jag fick gå upp och smörja in mig med min favorit lotion så det luktade lite godare. Så, nu är jag jättetrött, och klockan är 9 på förmidagen. Garanterat somnar jag till X-factor i kväll ! Skall vi slå vad?

I går var en dag som heter duga. Spoltec kom klockan halv ett och sedan spolade han ute i gatan flera gånger så det inte skulle vara stopp där, sedan i pannerummet där vi har brunnar, sen i tvättstugan och allt verkade vara ok nere i alla fall. När vi gick upp och spolade i köket och på toiletten så fungerade det med, och samma sak med vask och golvbrunn där. Men…., när vi kom ner i källaren var halva golvet i Bernes hobbyavdelning samt halva klädkammaren under vatten. Han gick upp och rensade uppifrån ner och på biten mellanbadrum uppe och tvättstuga var det ett stopp som han fick bort. Jag hade fullt sjå att torka upp allt vatten och fick sätta våt avfuktare på högspeed för att torka upp vattnet som var kvar i foger, lister etc.

Vi var ju på möte i gårkväll, men innan vi åkte kollade vi igenom alla brummar, vaskar etc och allt verkade ok. Dock så stank det fortfarande. Jag satte skålar med ättika överallt, men det hjälpte inte. Men, nu har jag satt igång diskmaskin, tvättmaskin, spolat överallt och jag tror lukten ger sig nu (hoppas, hoppas, hoppas) Jag skall ta Emma på en promenad, sen får jag lukta när vi kommer hem igen (när näsan är klar)

Alltså, var tog alla dagarna vägen i denna veckan?