I går var det en sådan underbar dag. Sol, friskt och lagom varmt och vindstilla. Emma och jag gick 2 rundor i går. Jättehärligt !

På kvällen fortsatte arbetet med innebanan. Det var en hel del som blev gjort, bland annat ett nytt hopp i slutet av rakan, gjutning av curbs, justering av förarställning mm. Jenny och jag handlade till kiosken medans Jessica var på Bollywood, en sorts danskurs som hon tycker är jättekul.

I går ringde jag till Eva, Emmas uppfödare (och vetrinär) och berättade hur vi hade tänkt ang Emma och hennes kastrering. Att det är bättre att göra det nu, än vänta tills det blir akut (då är det en mycket svårare operation) Och Eva höll med, börjar dessa besvären så tidigt kommer de att bli värre för vart löp.(lite deprimerad, flytningar, inflamation i livmodern, skendräktighet etc) Så jag har bokat tid för Emmas kastertering, Tisdag 6 november på Lundabygdens djursjukhus. Vi fick en Veterinär som heter Ann Michanek, hon skall vara duktig och har gjort detta i 30 år. Vi skall lämna Emma mellan 7.30 och 8.00 på morgonen, sedan får vi se om vi får hämta henne på eftermidagen igen. Jag är lite bekymrad för att hon inte får hoppa, han bli brock då sa dom. Men vi får fösöka lösa det, Emma blir ju så glad när vi kommer hem och hoppar upp med frambenen på grinden. Och den första tiden får vi väl sätta besöksförbud, så hon håller sig lugn.