I dar är det ruskväder, inte alls som jag gillar. Emma ligger i hallen och sover nu. Innan dess har hob sprungit ut och in med sitt tugge-ben och inte kunnat bestämma sig för var hon skall vara.

I går sov hon mest hela dagen, var väl trött efter resan, det var ju en lång aktiv helg för henne, och sedan så kom vi ju hem mitt i natten och gick upp ett par timmar senare.

Undrar föresten när man slår om klockorna till Vintertid? Jag trodde det var första söndagen i Oktober, men det var det inte. Jag tycker det är mörkt och trist nu på morgnarna. Det tycker Emma med…

Såg att det diskuteras om Expanderkoppel på Vovve.se. Denna koppeltyp gillar varken Emma eller jag. Det känns som om man har en jojo i andra ändan, och Emma tittar förvånat på mig….. Nej, tacka vet jag flexi (med sele) och vanligt koppel (med halsband eller sele)(gillar att byta)

I dag skall jag fortsätta att städa husbil, tömma toiletten, slänga kartonger mm i soptunnan (det är tömning i morgon, och jag brukar passa på att bli av med lite extra, vi har ingen källsortering här ännu 🙂 )

I dag har jag avmaskat Emma med Milbemax efter Tysklandsresan.