Det var en händelserik helg. Vi startade resan till Leipzig på torsdag morgon kl 6, och vi slapp alla köerna i Köpenhamn som planerat. Under vägen ner regnade och blåste det ordentligt stundtals. Micke, Jessica och Jenny hade redan kommit när vi kom fram. Det hade även Ove ochTim och Robin. De bodde alla på samma hotell. Vi bodde ju på campingen vid Mässhallen som vanligt. Magnus var Grillmästare som vanligt var kväll (köttet blev parfekt !). Här kommer lite bilder från resan och tävlingen:

Tävlingen flöt på bra. Magnus hade inte rattat en rc bil på ett helt år, nu hade han lånat Bernes bil, en Kyosho, och fick bara två träningar a 7 min innan kvalen började. Det gick bra för Svenskarna och efter kvalen var ställningen:

2. Micke, 13. Magnus, 14. Jessica. Dessa gick direkt till Semi. Tim körde kvartsfinal och Robin en lägre final. Sarwall, Colle och Anders körde också fint, men hade inte turen på sin sida kan man säga. Tim gick vidare till Semi, men innan start rasade kopplinsklockan så han kunde inte köra. Synd !

Bilden från prisutdelningen är från BSI, Tyskland. I finalen var det Micke, Jessica och Magnus som körde. Det var en spännande final och Micke blev 2:a ca 5 sekunder efter ettan (Carsten Keller), Jessica gjorde en superfin insats och kom på tredje plats ! (tänk, en lite härlig tjej som gillar att tampas med de ”stora” grabbarna på banan, och nu blev det pallplats !!! Ett stort Grattis till Jessica och Micke. Magnus slutade på 7:e plats efter diverse strul på banan, men det får man säga var kanonbra ändå. VI (Berne, Mimme och Tina och jag) åkte innan prisutdelningen för vi ville komma hem så fort som möjligt. Det var mycket jobb och de kunde inte ta ledigt måndagen. Dessutom blev det extra jobb pga att det hade blivit inbrott på bygget där det hade stulits verktyg, maskiner mm. Det blir extrajobb att fixa allt med polis, försäkring mm. Klockan 1 på natten var vi hemma, och resan hem gick bra. Fast, det blåste jättemycket när vi närmade oss Puttgarden, och båten rullade bra. Vi blev kvar i bilen under överfart, ja de andra gick upp på båten, men jag blev kvar hos Emma. När de kom tillbaka sa de att det bara gungade lite på bildäcket mot där uppe. De serverade inte ens mat i restaurangen, utan den var stängd.

Nej, nu skall Emma och jag fika innan vi fortsätter att packa ur husbilen. Vi har redan gått en runda i det blåsiga höstvädret. Skönt !!!