I dag och i går har jag inte ont längre. Det enda som är kvar är en envis snuva och hostattacker (mest när jag skall somna)

I går gick jag en stor runda med Emma, det är snart en vecka sedan sist. Det tyckte hon var jätteskönt.

Microracing har gjort en ny hemsida, den blev jättefräsch, kolla själva microracing.

I gårkväll var vi och handlade på ICA i Kävlinge, sedan åkte vi till Elgiganten och hämtade TomTom för husbil och husvagn som vi hade beställt, man kan ställa in den på bilhöjd och bredd vilket verkar ganska smart tycker jag. Vår bil är ju ganska bred och möte på ”för” smala vägar är inte kul. Sedan stack jag in på Apoteket också och handlade kompresser (små). De är perfekta när man skall tvätta något på Emma, utslag, fästingbett etc. samt Alsollösning till det.

I förrgår gick Emma och jag ner till banan, en snabbrunda, jag tänkte hon kunde springa lite därinne för där är det staket runt om. Först gick det jättebra, men sedan var det ett äldre par som gick förbi ute på vägen. Emma tittade lite på dem och tog en lite vidare sväng och flög över staketet. Hoppa kan hon den lilla tjejen. Sedan sprang hon bakom läktarna i skogen där och tyckte det var jättekul. Men hon kommer direkt man kallar på henne, och skulle hon tveka så bara säger man ”Hej då” och vänder, då kommer hon som ett skott 🙂

Hittade lite bilder från tävlingar mm: 1. Emma, 2. Glad Jessica, 3. Jessica och Emma i Robertsfors (RM), 5. Jessica simmar i hotellpoolen i Österrike, 6. Jessica i meketältet på EM i Österrike, 7. Svenska EM truppen i Österrike, 8. Jessica i mitten med sin bil, 9. Jessica och Emma i Norge (NM), 10. Jakob och Emma på KM i Furulund, 11. Micke tar Jessicas bil till start.