Emma har en viss förmåga att tigga vid bordet, men hon gör det tyst och försynt. Smyger in huvudet på armstödet på stolen så man känner en kall liten nos när man rör armen när man äter. Hon säger ingenting, bara har huvudet på armstödet. Finns det inget armstöd lägger hon huvudet i vårat knä. Och det är inte hela måltiden, nej, hon vet precis när det börjar ta slut på tallriken, då kan det vankas en liten bit till henne.
I kväll skall vi grilla, ryggbiff med potatisgratäng med grönsaker blir det i dag. I morgon är vi bjudna till Britta och Stig. Ungarna också (Jenny, Micke, Jessica, Tina och Mimme). Tina skjutsar oss ner till Kävlinge. Maten vi får är Sheppards paj, mumsigt och det gillar alla,

Så här ligger Emma och sover i hallen medans jag sitter och skriver detta. Om en stund skall vi gå en runda. Först tänkte jag gå ner till Vikenbadet och kolla på Cirkusen, men de flyttade nog i gårkväll till Kävlinge där de har föreställning i kväll. Det hade varit kul för Emma att träffa lite andra djur. När vi var på Ölands djurpark med henne (var det förra året?) så var hon rädd för vissa djur. Jag föröker vänja henne vid alla möjliga saker, ljud och konstigheter så hon skall vara orädd och positiv till allt, och det är hon, vår coola vovve.