I går kl 14.30 styrde vi kosan mot Halmstad. Vi var framme vid banan på ca 1 timme. Det var ett glatt gäng på 6-7 grabbar som jobbade med allt och ingenting för att få allt klart till tävlingen. Vi fick stå med husbilen i mekedepån, jättejuste ! En timme efter oss kom Micke, Jenny och Jessica. Vi grillade och satt och pratade och rätt vad det var var det dags att lägga sig.

Ovan är ett par bilder från tävlingen. 1. Emma utanför husbilen 2. RC-banan i Halmstad 3. Mekeborden 4. Emma 5 och 6. Berne och Emma 7. Micke, Jessica och Emma 8. Jenny och Emma 9´och 10 Jerrys hund Foxy 11. Emma sover i skuggan ”under” husbilen 12. Hlmstads bana 13. Jenny tankar Mickes bil 14. Micke och Jessica putsar på bilarna inför prisutdelningen 15. Jessica och Emma 16. Junior prispallen 17. Stora prispallen ( Micke 1:a, Simon 2:a, Jessica 5:a)

När vi kom hem hittade vi en stor artikel i Skånska dagbladet om Micke och Jessica. Det var en stor bild också, men den kom inte med i webversionen. Kul när de skriver om rc racing !