I onsdags morse åkte vi iväg till Robertsfors med husbilen och Emma. 130 mil enkel resa. Vi körde till kl 18 ca och sedan stannade vi på ett Preem tankställe innan Sundsvall. Där lagade vi mat och sedan satt vi och myste och tittade på tv en stund innan vi gick och lade oss. kl 6 var vi uppe igen och åt frukost och fortsatte rean. Halv 11 var vi på Gumboda Motorstadion.

Ovan är ett par bilder jag knäppte under resans gång genom husbilsfönstret. Norrland är ju riktigt fint! Jag trodde faktiskt inte det skulle vara så vackert, nu förstår jag varför så många Tyskar etc semestrar här !

Emma var lite molukken, jag hade stoppat ner hennes barn ”kise” och ”grisen”, i en plastpåse när hon inte såg, och lagt i skåpet i husbilen. Hon var inte alls så glad som vanligt och något fattades. Jag tänkte att hon skulle glömma dem när vi åkte iväg…. När jag letade i hennes skåp i husbilen råkade jag komma åt platpåsen och den pep, då var det kört och hon fick ha ”kisen” men grisen lämnade jag kvar i skåpet. Men det har gått förvånansvärt bra med Emma på tävlingen. Jessica har sprungit rundor med henne till hon protesterade. Fast med lite övertalning ville hon ändå följa med Jessica.

Jag kommer att skriva mer i morgon…… (tex hur det gick på Sm för Micke och Jessica) …