Tänk så olika vädret är. Här i Furulund (i går) hade vi bara en liten skur som kom när Emma och jag var nästan hemma. När Husse kom hem i går var han alldeles dyngsur, ända ner i skorna. Det hade regnat skyfall i Saxtorp där de bygger Mimmes hus och höll på att putsa den sista väggen. I Tomelilla hade ”Busso” också haft ösregn och visste inte om han skulle ta sig till rc-banan här eller ej. (han har jouren denna veckan) men han åkte hit, och banan var snustorr 🙂 Så olika det kan vara….

Berne körde ner till banan och Emma och jag promenerade dit. Berne skulle montera en rem på den åkbara gräsklipparen. Tydligen hade ingen satt i den., så de som har haft jouren har inte klippt de stora ytorna. Nu visade det sig att det var fel rem, så i semestern skall gräsklipparen upp till service. Lika bra så det blir gjort nu.

På bilderna: Jakob som sitter och kelar med Emma och vy från banan uppe i M-et.

Vi stannade en stund och tittade på när de körde, det var ganska många där. Jessica kör snabbare och snabbare hela tiden. Nästa vecka skall hon köra SM i Robertsfors (Norrland) ! I går pratade jag med en som ringe från ”Maut”? om GO-box som man behöver för att köra i Österrike på motorvägarna där, och nu har jag registrerat vår husbil.