I går var det gråmulet hela dagen, men det regnade inte. Emma och jag gick ner till Kävlinge och vägde henne hos Kävlinge zoo, de har en jättefin våg till hundar. Hon väger 33 kg prick nu, alltså har hon ökat 4 hg sedan vi var hos Eva på valpträffen för en månad sedan. Måste hålla igen på godis nu…. 🙁

När vi gick hem från Kävlinge ville Emma sitta och vila på alla bänkarna vi passerade, men det fick hon inte, bättre att hålla i gång. Vi gick in och hälsade på hos Micke , Jenny och Jessie på MicroRacing när vi gick förbi i byn. Där passade Emma på att vila sig lite medans jag drack en kopp kaffe med Jenny, Tack Jenny, det var jättegott !

Halsbandet Emma har vunnit från Hotta Doggar.se har fortfarande inte kommit. Posten sucks nu på sommaren. Har någon stulit det? Det verkar som allt på posten går på lösa boliner hela sommaren….

Det är konstigt, Emma har börjat ”bädda” i korgn. Ni vet snurra runt och krafsa innan hon lägger sig. Hon har också plötsligt börjat bli glad för ”grisen” en grisboll, och tar den så försiktigt i munnen och bär den hit och dit, sedan får den ett par slickar när hon lägger den ner. För mig ser det ut som om hon är skendräktig, men det kan hon ju inte vara, hon började löpa 4 april, så tiden stämmer inte alls. Hon har blivit mer matglad nu också…. (hundmat) + att nu när vi var ute på en promenad kissade hon 4 ggr. Vi hade tur, det började inte regna förrän vi var ca 500 m från vårt hus.

Vi håller på att få nya grannar i huset snett mitt emot oss. Det är ett jättegammalt litet rött trähus med snickarglädje mm. De som bodde där tills nu köpte det av Bernes moster och Morbror för 2 år sedan. De har renoverat det helt, rivit ut alla golv och innerväggar och allt. Det är inte riktigt färdigt ännu tror jag, men de nya ägarna kommer att göra det klart tror jag.