I går hade vi tävling på Fururing Raceway. Sydcupen delt 3 samt Junior DM och DM. På natten till lördag regnade det massor, men banan var bara lite blöt och lite sågspån samt skumgummirollerna fixade detta lätt. Hela lördagen var det sol och jättevarmt.

Micke var TQ och vann tävlingen efter en superspännande final, med fight mellan Marcus, Henke och Micke. Något hände i starten så Micke kom iväg som 10onde bil och fick jobba sig upp i fältet. Till slut vann Micke. Han vann samtidigt DM (hans 19:onde DM vinst) Jessica kom också till final och blev 6:a totalt och vann i Junior klassen. Hon fick samtidigt sina A-förarpoäng smiley Strongt gjort av en 8-åring ! Stort Grattis till Både Micke och Jessica !

I dag har vi bara varit på Telia (center syd) samt lite annat smått och gott.

Nu är det kväll och Berne tittar på Fotbollsfinalen. Då passade Emma och jag på att gå en lång runda. Jag testade ett par av mina nya skor och de var jättesköna, lätta och sköna att jogga och gå i. Dom enda vi träffade var en kille som joggade, en pappa och son som joggade och en trevlig grabb med en mörk golden som heter Silja. Annars var det bara fågelsång överallt. Underbart väder, 18 grader och sol och en svag bris.