Om en stund skall jag gå en runda med Emma medans det är behagligt ute för henne. Sedan skall jag ta ett dopp i poolen. Termometern visar 25 grader, men det är nog fel på den för det känndes jättevarmt när jag badade i gårkväll.

Jag har satt på Frontline på Emma nu på morgonen. Det är bäst att sätta på det, det finns inget ställe som har så mycket fästingar som Furulund. Inte i Frankrike, Tyskland eller Eksjö, Vetlanda, Borås eller nån annan stans vi varit på.

Sätter in en bild på Emma som Eva, hennes uppfödare har tagit när vi var på valpträffen. Hon skulle apportera, men det var inte kul tyckte hon utan bara nosade på föremålet.

I kväll blir det grillning ! mums tycker Emma också, hon brukar få en liten smakbit av oss. Och i morgon skall vi upp tidigt. Det är ju Sydcupen delt 3 och Jun DM samt Stora DM och vi skall samlas 6.30 vid banan för att plocka ut allt som behövs, Högtare, monitorer, bilvändarvästar och vantar, fylla vattenhon så de tävlande kan tvätta däck och bilar mm mm. Jag skall hinna gå en runda med Emma innan det också, gääääsp !