Vi har just kommit hem från Bistensee i Tyskland. Vi kom dit på torsdag kväll och då var det ganska fint väder. De andra Svenskarna droppade in under hela kvällen. Micke, Jenny och Jessica och Ove, Maria, Tim och Robin och Greger, Madde och Coffe, Jan Jönsson och Alex, Håkan Thern, Piro och David Ronnefalk Jerry och Simon Boklund (tror inte jag har glömt någon nu)

På natten till fredagen regnade det hela natten, men banan var ganska ok när träningen började. Alla verkade tycka banan var superskoj. Efter träningen lagade vi mat (det var ju Midsommarafton) och vi dukade långbord för alla Svenskarna. Vi hade jätteskoj och maten smakade så klart gott. (en snaps till maten för de vuxna var ju ett måste) Det blev ganska sent och vi gick och lade oss, Berne jag och Emma i vår husbil, Micke + familj sov i ett tält och Ove med familj i ett tält. Övriga hade husbilar. Lördagen bjöd på ganska fint väder, ett par små skurar men det var inget som störde. Micke kvalade in som bil 2 i Semi final A och Jessica som bil 4 i kvartsfinal B på söndagen.

På Lördag-kvällen hade Kyosho Tyskland arrangerat grillkväll. All fick mat och öl eller vad de ville ha att dricka. Vi fick köpa ett par flaskor av ”Svarta Svinet” av Norber Matz. Det är en speciell snaps som smakar salt lakrits, supergod 🙂

Tyvärr började det regna tidigt på söndag morgon och banan blev lerig och hal. Bilarna såg ut som små bruna lerklumpar på banan. Jessica klättrade upp i semi och vidare därifrån till final. Micke avstod från att köra utan han skruvade med Jessicas bil istället. De flesta av Svenkarna lät bli att köra, och det gjorde de nog rätt i. Jessica blev 4:a i finalen, Grattis Jessica smiley

När finalen var slut åkte Berne och jag hemåt, ja Emma också så klart. Klockan 16.40 var vi hemma igen och nu sitter Berne och tittar på formel 1 och vi har ätit också. Ute regnar det konstant och vi har haft regn hela vägen hem från Tyskland också. När vi kom hem hade Emma jättebråttom in och det första hon gjorde var att lägga sig i sin korg, hon hade nog saknat den 🙂 Summering av helgen: En jättetrevlig helg i trevliga människors sällskap fastän det blev en riktigt blöt avslutning.