Nu har vi kommit hem från en kall och blåsig helg i Eksjö. När vi kom fram i fredags regnade det, men det slutade under kvällen och sedan blev det torrväder. Men kallt och blåsigt var det. Vinterjackor och fleecetröjor och helly Hansen underställ var det som gällde. Banan är riktigt rolig, och nu när vi fick se den utan lervälling (det mesta av underlaget är ju lera på den banan) blev den ännu roligare. Detta var första tävlingen de hade kört UTAN REGN !!!!

Micke kvalade in till semi och Jessica till 1/32 final A. Hon köättrade till 1/8 och vidare till 1/4 och där slutade hon på en sjätteplats. Kanonfint kört av en liten tjej på 9 år ! Hon är så lugn och stressar aldrig upp sig utan kör sitt race, det lönar sig :). Pappa Micke kom vidare till final och där sluatde han på 10:onde plats. Men bilen och körningen gick riktigt bra. Hoppen gick också jättefint, men han hade lite otur här och där samt att han fick ett motorstopp precis innan varvslingar, och detta tappade han flera var på. Men båda två gjorde bra ifrån sig tycker jag.

Vi beställde kycklingtallrik på Milas, och nu har vi ätit och duschat, jätteskönt….