Nu har vi kört World Race 2012 ! Oj vad mycket jobb, mej vad kul vi har haft också. Att arrangera en sådan tävling med allt runt omkring tar på krafterna.

Här jobbar köks-chefen (Emma). Hon har koll på allting. Sedan går hon ut i serveringen och frågar om det smakade bra, hon vill gärna provsmaka också samt kela lite med dem som sitter där.

Här är det ett par Tyska förare som har en pratstund med Emma. Jag och flera andra duktiga klubbisar var i serveringen/kiosken. Vi har stekt hamburgare på löpande band, toast, varm korv, och sålt drycker i mängder. Vi fick åka ner och handla mer, fast vi hade handlat in så det skulle vara till nästa tävling också. Puhhh, upp kl sex och vara vid banan kl 7 på morgonen. Innan det skulle Emma rastas. Sedan var det full rulle i serveringen fram till kl 18 ca då vi städage av etc till nästa dag. Tävlingen varade i 3 hela dagar, så nu är vi rejält trötta både i huvud och ben.

Strålande sol och jättevarmt, sånt väder skall det vara på en lyckad tävling ! Vår duktiga varvräkningspersonal gjorde också ett superfint jobb. Allt med datan flöt på hela tiden, de hade till och med sänt hela tävlingen i bild online på nätet med kameror placerade ute på banan så man kunde sitta var som helst i världen och följa det ”live” i både bild och resultatmässigt, Proffsigt gjort ! På fredagen var det träning hela dagen och sedan var det en skojtävling ”Dash for Cash”. Det var premiär för detta i Sverige och det blev en riktig succée. Snabb och kul tävling som man samtidigt skall ha lite tur i. På lördagen var det kval och efter det så kördes det en speciell Junior-final och en +40 final. Också mycket uppskattat. Söndagen var det under-finaler i alla klasser. I midagspausen var det dans-show av LL Dans i Kävlinge. Massor med söta tjejer i olika åldrar som hade dans-uppvisning på gräsmattan på banan. Dessa tjejerna var sedan med på förarpresentationerna samt prisutdelningarna, och tjoade och tjimmade med sina pom-poms (såna där vippor som cheerleeders har) jätteeffektfullt och annorlunda.

Jessica vann Juniorfinalen, kvalade direkt till Semi och blev bästa Junior samt slutade på 6 plats i stora finalen ! En jättefin prestation av en tjej på 9 år !

Detta blev en riktigt kanon racing helg !

Titta gärna på de fina bilderna som Fotograf Fredric Berggren har gjort från tävlingen. Han har även gjort en fin film från tävlingen. Titta, så ser ni vad vi håller på med smiley