I går regnade det hela dagen så jag passade på att bada Emma, eller duscha rättre sagt. Hon är så snäll och går lungt in i dushen när jag ber henne, sedan står och sitter hon som jag vill när jag dushar och shamponerar henne. Inget gnäll alls utan bara en liten vänskaplig slick från henne då och då. Att torka henne med frottehanduk är underbart tycker hon, man ser hur hon njuter, hon lägger sig ner och krumbuktar och skall hjälpa till. När man har dushat Emma är min rygg ganska så mör. Man står dubbelvikt mest hela tiden, men nu har jag börjat sätta en pall i dushen så jag kan sitta ibland och det underlättar lite.

Jag passade på att sätta på Frontline efter dushen, det var 4 veckor sedan sist. Nu luktar Emma så gott efter badet och pälsen är så mjuk och fluffig.

I kväll skall Ove (en av våra duktiga medlemmar i rc-klubben) och jag handla till klubben. Vi har träningsdag på lördag och på söndag kör vi tävling, Vikingracet. I gårkväll var det jobbekväll och det blev en hel del fixat. bla staket vid kiosken, gjutet på banan där betongen spruckit, bytt vattenpump i klubbstugan (den gamla läckte), tagit bort ogräs på banan, grävt ner en tunna i depån för dränering till stuprännorna , mm