I morse hörde vi på nyheterna att Kronprinsessan Victoria och prins Daniel åkt in till Karolinska i natt. Nedan är ett klipp från 4news.

Prins Daniel: Det blev en prinsessa!
Kronprinsessan Victoria har fött en prinsessa, berättar en synbart glad prins Daniel på presskonferensen på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.
– I morse klockan 04.26 föddes en 51 centimeter lång och 3 280 gram tung och väldigt söt prinsessa, säger prinsen om den blivande tronarvingen.

Vi gratulerar dem till den lilla sessan !!!!

I gårkväll och i natt har det regnat ordentligt och varit plusgrader dessutom. Nu tror jag den sista isen har gett sig på kas, det skall vi kolla lite senare….

Jodå, nu är all isen borta, och det var riktigt skönt i solen Här är de små snödropparna som just har slagit ut. De klarade den stränga kylan vi har haft. Strongt ! Nu känns det att det är vår, Yepeeee !!!!

I kväll skall vi till Banken. Jag skall vara klar kl 16.00 så hämtar Berne upp mig. När vi är klara där skall vi hem och laga mat. Det blir bara falukorv och potatismos i dag. Sedan är det dags för veckohandling. I morgon kommer Britta och Stig till oss.