I gårkväll började det snöa ! STORA flingor, och det blev kanske 5 cm snö som la sig, men det varade inte länge. Redan när vi gick ut för sista kissen var det blask, men Emma var överlycklig och sprang med nosen nere i snön i 10 minuter inna jag fick henne till att följa med in. Emma gillar snö !

I natt öppnade anmälan till World Race 2012, en tävling som Furulunds rc klubb anordnar varje år. Det har redan börjat ramla in många anmälningar, både från Sverige, Tyskland, Danmark. Vi har haft intresseförfrågan från Ryssland också. Ni kan läsa mer på Frcks websida

Emma och jag har en liten lek/träning. Vi är i allrummet och jag säger till henne att sitta, sitta kvar, och så slänger jag en godbit ett par meter bort (framför, bakom ellr vid sidan om henne) Hon sitter fint kvar och tittar på mig tills jag säger varsågod, då tar hon godbiten. Ibland varierar jag med att hon skall komma till mig först och sätta sig och då kommer hon och tittar på mig tills jag säger ”varsågod”. Hon verkar gilla detta mycket. Vi har lite andra trix också som att hon skall ”snurra”, ”pang” (då lägger hon sig på rygg), Ligg (det går blixtfort nu), och lite annat med. Vi brukar även leka ”sök”. Jag sätter henne i hallen och säger till henne att sitta kvar (det gör hon faktiskt) och jag går ut i köket för att gömma godis lite här och där. Sedan kallar jag på henne och hon går som en dammsugare runt och hittar godiset.