Så, nu har halva helgen gått….

I fredags eftermidag handlade Jenny och jag till klubben och innetävlingen. Denna gången åkte vi till Willys i Lödde. Lite svårt att hitta allt när man inte är van och vet var sakerna/varorna finns. Klockan fem samlades vi ett gäng som flyttade alla mekeborden till boulbanan så vi kunde ha alla förarna samlade, det blev lite mer stämning då och det blev bättre plats för publik och kiosk mm.

På lördag morgon skulle vi träffas kl 6.30 men Micke och Jenny försov sig och kom inte förrän närmare 7. Det var jättekallt ( minusgrader) och vi frös när vi väntade på att de skulle komma så vi kunde komma in i lokalen. Vi ville inte väcka bonden så tidigt (han som äger byggnaden), men de kom till slut och vi började med registrering av förare, koka kaffe mm. Emma fick vara med i dag, hon var lika snäll som vanligt och blev klappad och kelad med hela dagen vilket hon älkar. Vi var en kisserunda mitt på dagen efter lunchpausen och då skulle det gå undan. Tävlingen gick jättebra, Berne och Mimme som domare och tävlingsledare, Jenny och jag i kiosken och P-G och Stefan i varvräkningen. Både Jessica och Micke blev TQ och vann sina klasser. Denna lilla tjej är fantastiskt duktig på att köra, kör faktiskt mer förnuftigt än många större vuxna grabbar. När tävlingen var slut flyttad vi tillbaks alla borden och städade.

Tack Catharina för de fina bilderna på Emma !

I dag söndag skall vi gå en jätterunda med Emma, hon behöver röra på sig i dag. Det är minus 3 grader och solen börjar lysa igenom nu. Perfekt promenadväder! Vi skall åka till Bauhas och handla lampor också.(lågenergi)