En helt vanlig onsdag, 7 grader vamt, vindstila och förhoppningsvis sol när det blir förmidag. Just nu är klockan 7 och det är fortfarande mörkt ute.

Emma har sovit gott hela natten som hon alltid gör. Ibland, när jag går upp på toa på natten, ser jag att hon ligger hopkurad på rygg i sin säng. Detta är favoritställningen men på dagen har hon mer plats på golvet eller på fällen. Men just på natten ser det så kul ut, korgen är den vi köpte när hon var valp och nu är hon vuxen stor hund. Tänkte att jag skulle ta ett foto på henne, men hon hade kanske blivit rädd om det blixtrade mitt i natten i mörkret när hon sov så jag lät bli.

I går fick vi en leverans från Olivers hundmat. De har perfekt service med leverens hem till dörren. Fint förpackat med separata påsar och alltid en godsak i present till hunden som överraskning. Emma gillar deras mat, vi skiftar mellan Adult, Lamb och Fish sorterna, ibland blandar vi dem också, vi skiftar aven storlekar på bitarna. Hon är alltid bra i magen och äter detta foder utan att matvägra.

Förra veckan märkte jag att toilettsisten var lite lös i ena sidan, så jag försökte spänna den sidan, men det lyckades inte så bra. I morse när Berne var på toa hörde jag ett brak, det var toasitsen som hade ramlat av. När vi tittade var båda bultarna som håller sitsen av. Vi skall försöka få fatt i en ny i dag, man kan ju inte ha en toalett utan sist och lock. Den var jättefin, vit och tung med självstängande lock. Det där med självstängande lock kan vara både bra och dåligt. Man vänjer sig så det händer att man bara släpper locket när man är borta , och inte reflekterar på att det inte är självstängande, vilket resulterar i en hög smäll.