Regn, blåst och regn….!

I gårkväll skrev jag alla fakturorna till rc-klubbens skyltsponsorer. Vi har en hel del, men vi håller en låg kostnad också. 300 kr/meter. Men saken är den att det ser mycket trevligare ut med rekla runt en raningbana än utan. Jag bifogade en lite kaffebiljett till dem som de kan utnyttja på World race, den största tävlingen vi skall ha i år. Det tror jag våra sponsorer uppskattar.

Jag beställde matta till takan också, så blir banan mer tålig och inte så skötselkrävande. 4×40 meter golfgreen ! Firman vi handlade den av till och med levererade den till oss ! Tack Kalle !!!

Emma och jag gick en runda i blåsten och kollade klubbstugan med. Det var fortfarande lungt, bara några tunnor som hade blåst omkull.

I kväll skall vi på fest till Britta (Svärmor) och hennes vän Stig, de som är bjudna är jag och Berne, Mimme, Micke Jenny och Jessica. Jag har beställt taxi till kl 18. Undrar vad jag skall ha på mig. Det känns som om julmaten satt sina spår, har nog ökat ett par kilo under julen. Jag skall försöka få bort dem igen, men det brukar inte vara så lätt.