I dag har vi samma väder som vanligt, mulet, fuktigt och 5 plusgrader.

Emma fick mysa med oss i sängen i morse, toppen tyckte lilla busan. Hon har en viss förkärlek för att ta strumpor, trosor, handdular och trasor i munnen om hon har chansen. Men hon lämnar glatt tillbaka dem igen. Jag undrar varför hon har fått dille på det?

Vi lastade vår gamla spis och spishäll i Caddyn, och körde till återvinningen med det. Skönt att bli av med det. Sedan fortsatte vi till Bauhaus och köpte en borrmaskin till klubben. De hade specialpris nu. Ordinarie pris är 1395 men har man Bauhauskort var priset 799 kr och sedan fick vi 10% rabatt ytterligare på allt vi handlade inkl borrmaskinen. Bra köp alltså.

När vi precis kommit hem kom Mimme också, och vi fikade. Varma mackor med ost och skinka, mums. Sen hjälpte Mimme till med att byta tryckknapp till vår belysning bakom vinväggen. Vi bytte till Led lampor från Halogen. Dels blir det inte vamt och de är billiga i drift. Det blev jättefint !

Nu sitter vi och tittar på skidor på tv med en termos med glögg smiley Lite senare blir det matlagning, fläskfilé i lergrytan och potatisgratäng som jag älskar, den med lite grönsaker i….