I dag är det underbart väder ! 6 grader varmt, svag vind och solsken !

Jag skall gå en kort promenad med Emma i dag, jag är ”lite” bättre i dag, men inte alls frisk ännu. Och Emma fick sin sista penecilintablett i gårkväll. Så nu skall vi inte hälsa på andra hundar heller på några dagar och ta det lungt.

Vi fick paket från Olivers i går, jag hade beställt hundmat och en julpåse till stora hundar med vovvegott. Emma blev väldigt konfunderad på vad klöven med nåt gott i var för något, men när det gick upp för henne att det gick att ära var hon helnöjd, innan det gick hon bara runt med den. Säcken var proppfull med alla möjliga saker som går att äta.

Vi hämtade ett paket från Grand Prix också, där var en maatbar med 2 stora aluskålar. Perfekt ! En ny dyna till Emma med tassar på, hennes gamla var alldeles platt och luggsliten. Hon blev jätteglad för den nya. Det var också tuggeben till henne (10 pack och ca 15 cm långa) Kanongoda tycker Emma !

Nu har Emma och jag gått en liten promenad runt dammarna, vi har tränat ”fot” och hon är halvduktig. Ja, ibland riktigt duktig. 🙂 Vi stannade till på Citybygg, men där var ingen i dag, så vi fortsatte hem. Precis när vi är 30 meter hemifrån börjar det regna, man skall ha tur ibland.