I dag har vi gått upp som vanligt, det vill säga kl 6. Vi åt snabbt frukost och packade vad vi skulle ha med oss i bilen och körde till banan. Väl där var det kaffekokning, glöggvärmning och sätta på ugnen för janssons, duka borden mm. Vi, Jenny, Britta och jag , lagade jansson, delade äggen som jag kokte i går, stekte korv och köttbullar, satte fram sill och allt annat som skulle finnas på julbordet. Det blev klart i perfekt tid när de hade kört Tomtens speed race. Det var en enkel skojtävling där man kör man mot man. 5 varv och den som blev sist fick en present (chokladkartong) vinnare fick köra mot nästa vinnare och så vidare. Alla hade kul och Micke vann i 1:8 buggy och Jessica i Short course. Så här glad blev hon

Emma var med hela dagen och var jättesnäll och duktig. Hon fick smaka på korv och köttbullar. Nu har hon somnat och sover sött i soffan i källaren. Nu har jag inget mer jag måste göra i nästan 2 veckor, då skall jag ta det lungt och försöka bli av med min förkylning. Jag har nästan ingen röst kvar.

Inför förarsammanträdet kallade Jenny på mig att jag skulle vara med på det. Vilken överraskning ! Jag och Berne fick var sin chokladkartong och blomma för att vi ställt upp för klubben i 30 år, riktigt skoj och det känns verkligen bra att det är uppskattat.