I går kl 13 var vi på Lunds djursjukhus med Emma. Alla var så vänliga och Emma tyckte det var kul att undersöka allt och bli klappad av alla. De tittade i halsen, men tog inte ner tungan, men de sa att det såg bra ut. Jag tänkte på tonciliten, att det var den som spökade igen. Emma vägdes, 32,5 kg, och hon var i fin form sa dom. Emma blev röntgad 2 ggr, en bild på livmoder och urinblåsamm och en på hjärtat. Allt såg bra ut. Emma låg så snällt stilla på sidan när de fotade. Husse och jag höll henne i var sin ända men Emma låg så stilla och fint. Sedan tog de två rör med blod, ett för fästingsjukdomar och ett för infektioner mm. Emma fick även en avmaskningstablett för 4-veckorsintyget. Den hade de lagt in med leverpastej, smaskens tyckte Emma. Hon fick en spruta som skulle ta ner tempen och sedan skulle vi åka hem , men först skulle vi se om Emma kunde lämna kisseprov. Det gjorde hon, en skål bräddfull ! Så nu slipper vi åka in och lämna det. Vi fick ett recept på medicin för febern som hon skall ta 7 dagr och på kvällen hade de analyserat blodprovet för infektion och Emma har en infektion någonstans så Vetrinären skall ringa in ett recept till Emma för det med. Vid 11 tiden åker vi och hämtar medicin på Center syd.

Så skönt att Emma är piggare igen !!!!

I dag har vi softat, tittat lite på TV, hämtat Emmas medicin, julhandlat ett par julklappar. Alltå en lugn och trevlig dag. Vi har beställt pizza på Milas som vi hämtade också- Furulunds special med oxfilé, fläskfilé, skinka, lök, tomat mm mycket god !

Emma fick en medicin (den febernedsättande) som man skall suga upp i en spruta och spruta in i munnen på henne. Hon blev jättepaff, men sen fick hon leverpastej och det smakade gott. Penecilinet är samma sort som hon fått innan, röd-rosa tabletter som smakar ganska gott.