I dag har vi fixat nytt utseende på bloggen, vad tycker ni ?

Mulet och regndisigt och 6 grader på morgonen. Ja ja, tur vi inte har snö ännu, i fjol hade vi haft snö i över en månad nu. Glömmer aldrig hur mycket vi fick skotta….

I går var vi vid innebanan en runda. Ganska många som körde faktiskt med tanke på att det var tävling i helgen. Lite nya ansikten skulle också dyka upp.

Bilden är tagen vid banan med min nya mobil, man skall nog inte ha reflexhalsband på när man fotar. I kväll skall vi veckohandla, måste skriva handlingslapp så vi inte glömmer nåt…

Nu har Emma och jag varit uppe i byn och postat brev. Vi passade på att besöka Jenny och Micke på Microracing. Emma lekte lite med Mickes mini-z (söt bil eller hur!) Sedan fikade vi och Emma fick smaka på både det ena och andra. Sen gick vi hem genom skogen och rätt vad det var kom en svart hund till oss. Det var Coffee som hade stuckit från sin Matte när han fick se Emma. Han har alltid varit så glad i Emma redan sedan hon var liten valp. Han sticker till henne om han får syn på henne om de inte tar tag i honom. Han är en jättesöt svart labrador. Nu är vi hemma igen och det har börjat regna.