I går morse började det blåsa (lite) Jag passade på att gå en runda med Emma för jag skulle åka med Jenny till Center Syd ochhandla, ja, hon släppte av mig där och hon och Jessica fortsatte till Vikenbadet där jessica hade sin födelsaedagsfest för kompisarna. Jag var på hugget så fort dörrarna öppnades till centret. Telia var jag först på och kunde få ut min nya telefon, en c3. Lite ovant i börja med en sådan telefon men jag vänjer mig väl. Det jag saknat är en kabel så jag kan ladda ner mina foton från telefonen till datorn. Vet någon hur man gör??

Sedan handlade jag julklapp till Jessica, Mimme och Berne. Hittade ett par jättesköna Ecco skor till mig. Köpte även leversnittar ochnågra platta skivor till Emma, som de sa var lungor (låter hemskt , men Emma äääälskaar dem). När Jenny och Jessie hämtade mig vid halv 2 hade det börjat blåsa upp ordentligt. Jenny handlade en bokhylla till Jessica som hon skall ha sin prissamling i, det börjar bli många priser nu. När Jenny skulle lasta in den i bilen kom det en riktig kastvind och dörren höll på att åka av (knäckas). Hu, tur det gick bra i alla fall. Sedan åkte vi hem och stannade inne. I gårkväll stormade det och det viner, skakar och knakar överallt. Nu på måndags morgonen har stormen bedarrat, himlen är stjärnklar och jag tror det kommer att bli fint väder i dag. Kl 8.45 skall jag vara hos tandhyienisten och sedan passar jag på att besöka Microracing innan jag cyklar hem.

Inga hål smiley bara lite tandsten !! När jag kom hem gick jag en lång runda med Emma. Nere vid banan hade stormen bara knäckt en stor gren i tallen bakom klubbstugan, men den hade inte ramlat på huset så det var bra, och alla röda tunnorna hade blåst iväg i mekedepån så dem ställde vi på plats igen. Så allt är OK vid banan. I skogen var det mycket smågrenar som hade lossnat och vi såg en 3-4 träd som hade vält. Annars var det lungt där med. Men en sak undrar jag på, vart har alla löven blåst hän ? Jag har lövfritt i trädgården nu ! Vårt plank har fått lutning på en 15 meters sträcka så det får vi stadga upp, annars har allt klarat sig här med.