I går gick vi upp 5.30. Vi skulle ju vara på inne-banan kl 6.30 för att ställa allt i ordning inför tävlingen. Jag ochEmma och Adolfo hade hand om kiosken. Vi sålde jättemycket hamburgare, kexchoklad, kaffe och varma toast, så klubben fick in bra med penagr. Det behövs för att betala hyran av lokalen.

Emma tyckte det var lite tråkigt och somnade i köket (bilden)

Jessica, vårt söta barnbarn, körde jättefint och vann två av 3 kval och sedan vann hon alla sina 3 finaler. Hon vann tävlingen med sin utmärkta körning och slog många äldre killar. Grattis Jessica !!!! Jessicas pappa vann också alla sina kval och finaler så han fick också sin segerpokal ! Grattis Micke !!!

Bilden: Jessica äter lite innan finalerna. Är hon inte söt ?!

När tävlingen var slut var det städning av lokalen som gällde, sedan hem i flygande fläng för Berne skulle se formel 1 kvalen på tv. Jag lagade mat under tiden. Det var Vettel som var TQ. Vi år rökt restaurangfilé med potatisgratäng och vitlöksbröd därtill och en flaska bergsvin. Jättegott !

I dag skall jag hämta min nya telefon, ja ingen avancerad utan en Nokia C3, silverfärgad, den har pekskärm och 5,0 kamera. Jag fotar gärna när vi är ute och promenerar Emma och jag, och denna har mycket bättre kamera än min gamla telefon.