En gråmulen morgon och 4 grader kallt.

I dag skall vi till innebanan och titta, det är en vecka sedan vi var där nu. Det skall vara tävling där på lördag. 43 anmälda, det är kul för det är fler än förra året. Nu skall vi bara fixa mekebord till alla. Jag och Emma skall stå i kiosken under tävlingen.

I går var Emma och jag på Microracing. De hade fått en massa nyheter. Bland annat flygplan och helikoptrar (radiostyrda så klart). Micke testade Jessicas Shortcourse bil på golvet i butiken och Emma hade jättekul med den, hon bet inte den men jagade den fram och tillbaka. Det såg kul ut och hon viftar på svansen så fort man sätter ner bilen på golvet nu.

Jag testade både ugn och plattor på våra nya köksmaskiner i går. Fungerar helt suveränt ! De ser så fina ut i svart och silver. Electrolux är det eftersom vi har allt annat i det märket.

Vi har skaffat två fågelmatare som vi hängt i trädet utanför stora rummet. Först hände ingenting och det verkade inte som om fåglarna skulle komma dit och äta, men när vi har varit i Frankrike hade de upptäckt maten och alla solrosfröna var slut. Vi har fyllt på och nu sitter Emma och tittar på fåglarna nästan hela dagen. Hon är tokig i fåglar ! Det är både gråsparv och blåmesar.