Jaha, då var det tisdag i dag. Emma skall följa med mig till butiken idag också. Hon hade fått en massa olika oxhudsben av Jenny att mumsa på när hon är i butiken. (en boll, en sko, och småpinnar) Emma tackar !

Det gick ganska bra att passa butiken i går. Vissa saker var krångliga, som att hitta knappen på den stora datorn (den stod längst in mot väggen under skrivbordet och framsidan var mot ett packbord med hylla som hade saker på sig så man sån ingenting, Hur jag än kände efter hittade jag ingen av/på knapp. Men efter att vi hade tagit bort sakerna och krypit in där så vi knappen. I dag skall det gå lättare i alla fall. Faktureringen i butiken var inget problem, det gick bra. Skriva fraktsedlar var jobbigare, De hade så många olika alternativ att kryssa i. (nu vet jag att privatkunder skall ha normalpaket kombinerat med utlämningsställe och tel.avisering, återförsäljare och firmor bara normalpaket så körs paketen ut till dom.

I dag skall Emma och jag fortsätta till Mickes och Jennys villa och ta in deras soptunna, den har blivit tömd i dag.

I kväll skall Emma till Eva, då skall hon titta på Emmas öron. De är röda båda två nu tycker jag, men de verkar inte klia. Feber har hon inte heller 37,9 nu på morgonen.

I gårkväll var vi på innebanan. Det var Erling som hade jouren denna veckan. Så här glad var han när han satt och skruvade ihop en ny bil !