I går var vi på fest hos Jessica. Micke kom och hämtade mig och Berne, Emma fick vara hemma och passa huset. Vi fick Tacos, jättegott och rött vin till detta, sedan kaffe och tårta och Napolen Cognac. Jessica fick en sorts ring som man stickar med och 4 garnnystan. Hon började sticka efter maten och hade hunnit flera decimeter när vi gick, den presenten blev uppskattad.

När jag satt och letade efter knäcksten (som fanns på 70 talet) på internet hittade jag en annons på blocket om begagnade och 20 nya plattor. Jag mailade och frågade om vi kunde få köpa bara de nya, och det fick vi :). Plattorna fanns i Klippan så vi satte oss i bilen och körde dit. Ibland skall man ha tur. Inga bygghandlare har dem längre, tror inte de tillverkas mer heller. Och det var precis vad vi behöävde till rabatten som vi jobbade med i går. Översta lavet vill vi ha med nya stenar (ser snyggare ut och vi vill ha rabatten en sten högre).

I morgon åker Jenny, Micke och Jessica till Kanarieöarna. Jag och Emma skall passa butiken under tiden mellan 10 och ett på dagarna.